Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pour toi, mon cher ami

 

 

När natten tar på sig sin svarta mantel

då visar livet

en hel annan värld

det kan vara rätt

det kan vara fel

rädslan anländer vid tröskeln

då du är min ljuspunkt i vargmörkret

ett rart, gulligt och brutalt inre fullt av livsglädje

som jag söker mig till oavsett

du är den gröna oasen

som jag alltid älskat

du stannar oftast vid min sida och håller om min längtan

låter min penna få säga sitt

som en  lekfull och smekfull vind

kysser jag dig lätt i nacken

fångar ditt leende i famnen

känner mig älskad 

svävat bland orden.




Fri vers av Rise Little One
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-19 12:30



Bookmark and Share


    Max Poisé
Underbara rader!
2013-03-19

    ej medlem längre
Så mycket känslor i dina ord att det är omöjligt att läsa utan att känna sig berörd.

2013-03-19

  Lars Hedlin
Underbart skaldat..Gillar mycket! ,)
2013-03-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det blir så bra när du låter pennan säga sitt...
2013-03-19

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Jättefina ord om att känna sig älskad!
2013-03-19

    ej medlem längre
Vackert!
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One