Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tid och tidmätning


dito i otid

klockan - en metronom inställd på 60 bpm
är det över huvud taget tid den mäter?

är inte dess tick-tack - mest taktik?

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-19 12:46



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
schnygga vrängningar!
2013-03-27

  figurett
You´ll see, assange will make your day, and our future, will come...
2013-03-20

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker absolut du har en reva i rocken här. Tid är ju ändå inte mätbart på samma sätt som klockor, vilka kan vara stora som morfarsklockor eller små som digitala armbandsur.
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP