Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraft

I din famn kan jag falla
tillåta mig att vara sårbar för en stund.
Med dig blir jag modig och stark
vår kärlek ger mina vingar kraft




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-19 23:05



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord andas trygghet
2013-03-28

  Siggesdotter
Vilken nåd att ha nån att falla mot och hämta styrka hos, fint skrivet!
2013-03-20

    ej medlem längre
Visst är detr fint att det är så....
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ett tillstånd av trygghet...så skönt...
2013-03-20

    ej medlem längre
din text andas harmoni och trygghet - fint formulerat av dig..
2013-03-20

  Ninananonia VIP
Underbar kraft
2013-03-20

  Lars Hedlin
Varmt och vackert....
2013-03-20

    Anki.A
Fin...
2013-03-19

    ej medlem längre
En stark och vacker kärlek.
2013-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP