Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du?

 

 

Jag skulle vilja bjuda in dig till en resa för ensamma själar

I en minut kommer den att börja

Sedvänjor, livets normer är inget att ta med dig,

inte heller biljett för resevillkor är sammanflätade fingrar och välvilliga läppar ...

 

Tåget är min lilla vrå

och varje tågstation kommer definitivt att vara en passionerad kyss som du aldrig glömmer.

 

Resan börjar snart vid midnatt så ta bara lätt bagage med dig- Det räcker med dina starka armar så du kan lyfta upp mig till kärleksfulla portar.

 

Kom nu så resan kan börja

tåget rullar sakta och lämnar den tråkiga staden bakom oss

kom så jag kan luta mig mot dina varma axlar

och berätta till dig en hemlighet

som du gärna vill veta.



 

 

 




Prosa av Rise Little One
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-19 23:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det va en annorlunda resa...väldigt lockande...
2013-03-20

  Ninananonia VIP
Härliga tankar i dig..
2013-03-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin varm resa..."för ensamma själar"
2013-03-20

  Lars Hedlin
Låter som en varm sensuell och härlig resa med vackra äventyr utefter vägen ;)
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One