Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund

 

 

Det snöar bomullstussar utanför fönstret

i de mörkaste timmen innan gryningen

du följer min desperata blick

vänder dig till höger sida av sängen

fångar mig i din trygga famn

med hela ditt väsen

små kyssar landar på nacken

... mysiga stunder ...

 

... vill gärna stanna tiden 

vill uppleva mer

och behålla den äkta fria sanna kärleken

med dig just på denna morgonen




Fri vers av Rise Little One
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-20 12:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara morgonstunder...
2013-03-20

  Lars Hedlin
Härliga ljuva morgonstund! ;)
2013-03-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ljuvliga och mysiga stunder....tycker om om din varma text!
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
Man känner det mysiga i dina ord...:-))
2013-03-20

  Suss Petersson
Vilken värme...
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One