Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

To my best friend

 

 

Var inte fundersam om jag säger att jag älskar dig

tolkar inte det som om jag vill kedja dig fast

jag kommer aldrig lyckas

hur jag än vill

det är bara mitt sätt att uttrycka mig

när kroppen och sinnen är i stark balans

jag upplever då harmoniskt

som jag vill så gärna dela med dig

bli inte förskräckt och döma mig i förväg

ta varandras händer istället

upplev den värmande känslan

vi smakar på lyckan tillsammans

den är kanske söt

eller besk

den är beroende på oss

för att kunna leverera en tillfredsställande smak

till dess kära skapare.

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 143 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-20 15:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Puss på dig, Thu! :))

Fint..
2013-03-21

  Piann VIP
En vänskap så vacker
2013-03-20

    ej medlem längre
Underbart!
2013-03-20

    dreamoflife
Väldigt fin!
2013-03-20

    Birgersdotter VIP
Vackra ord till din utvalda vän
2013-03-20

    Max Poisé
Jag älskar dig också!
2013-03-20

  Lars Hedlin
Så fint om värmande vänskap....
2013-03-20

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken varm text om vänskap...ömma ord
2013-03-20

  ResenärGenomLivet VIP
Applåd till dej...så fint...
2013-03-20

  Tarantaran
Bästa vän, käraste-
allt i ett; det är
lycka! Den fångar
du vackert här..
2013-03-20

  Suss Petersson
En vänskap där även brister får plats så härligt och ärligt beskrivt
2013-03-20

  Ninananonia VIP
Fina tankar till din vän...
2013-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One