Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onåd

Alla vet hur ögonen ser ut

bedjande, som en hunds

sorgebärarna går i onåd

inget kan vara värre
eller mer självklart

det finns bara ett sätt
att dölja dessa ögon

bara man inte glömmer
att hålla ryggen rak




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-24 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP