Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om kärleken för en person som gått bort


Att skiljas från dig

Du högt uppe
Du gick bort från oss
Trots alla odds e du ändå med oss
Hur?
För du e himlen
Man försöker att glömma fast det inte går!
Man försöker dölja hur man egentligen mår!
Och varje dag som bara går blir nya sår!
Ibland undrar jag finns det ingen knapp?
Som får tiden att inte hinna ikapp?
Vart finns denna tröst?
Går det inte att glömma och inte låta känslorna strömma?
Vi alla som saknar dig behöver dig!
Och någon som klappar oss på ryggen och säger att detta går över!
Vi alla vill må bra men det går inte för du finns på andra sidan!
Vi kan inte samtala med dig och det är svårt!
Ibland känns det obekvämt och riktigt hårt!
Jag brukar sitta uppe länge tänka o lyssna på texter som ”filosofer” brukar sjunga om livet
Deras bud brukar lyda ”ta inget för givet”
Nu när du finns på andra sidan inser vi ditt värde!
För oss var du glädje!
Jag vaknade upp en måndag med tankarna flummigt strömmande runt mitt huvud.
De kändes att inget var rätt!
Någonting var snett!
Onsdagen kom o jag var riktigt trött!
Jag gick och la mig på syrrans säng för att sova sött.
Beskedet kom att du hade somnat in!
Mor, Far, Bröder o Systrar utbrast i gråt!
Det vart ett slag som kom hårt!

Av / Stenen





Fri vers (Fri form) av Stenen
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-20 22:22



Bookmark and Share


  Dance
den var fin
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Stenen