Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag fann dig och du fann mig


Hör mig

Att titta på dig får mitt hjärta att bulta.
Att se dig när du ser på mig får mig när jag år att snubbla.
Du tittar på mig jag tittar på dig våra blickar möts.
Jag känner att något nytt födds.
Jag försöker hitta ett sätt att lära känna dig.
Du verkar inte ha tid med mig.
Du arbetare för fullt bakom kassan.
Jag försöker göra något innan den kommande massan.
En blomma för du e så fin.
Jag kanske blir din.
Jag tar och plockar en blomma som har en liten del som är röd.
Kommer fram och köper något med bröd.
Ser på dig och säger att utan dig är jag död.
Ta denna blomma med detta vykort och kanske jag blir hörd.

Av / Stenen




Fri vers (Fri form) av Stenen
Läst 143 gånger
Publicerad 2013-03-21 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stenen