Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är kamp, hur tacklar man den?


Kampen i livet

Att förlåta är svårt, att såra är enkelt. Att leva är svårt, att dö är enkelt. Att älska någon kan vara svårt, att hata är enkelt. Att hjälpa någon kan vara svårt, att stå och titta på är enkelt. Att studera kan vara svårt, att inte studera är enkelt. Att arbeta kan vara svårt, att inte arbeta är enkelt. Att gå upp på morgondagarna kan vara svårt, att välja att sova är enkelt. - inget i livet är enkelt och därför ska du inte välja den enkla vägen, gör det som är svårt för i slutändan är det mer värt !

Av / Stenen




Fri vers (Fri form) av Stenen
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-20 22:35



Bookmark and Share


    Balans
Bra!!!Disciplin är framskjuten belöning...
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Stenen