Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att stå på Scen


Scenen

Scenen

Jag står inför er och kommer ihåg min scenskräck
Idag ser jag er och ingen skräck.
Övningen gav färdighet
Och jag ser en enighet.
Det är kul att stå här
Och jag känner hur ni lyssnar och lär.
I klassrummet är jag bekvämast och nu ser jag hur ni lyssnar och lär.

Jag tänker igenom mina skolår
Det kändes som igår.
Det var jobbigt att bli trampad på sina tår
Men det ibland man får.

Underbart att göra något man älskar
Och nu känner jag hur allting jag gör är behärskad.
Kul att ni uppmärksammar det
Det gör att jag känner mig het.
Jag bugar och bockar
Och tackar för alla för ni rockar.

Av / Sten




Fri vers (Spoken word/Slam) av Stenen
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-21 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stenen