Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rim

 

fick en lott

drog en nit

sköt ett skott

ej med flit

 

kom till korta

gick då hem

tog en smocka

klocka va fem

 

se kulan kosta

men fickan tom

så tanta hosta

fick gubben from

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av mysing
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-21 02:51



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Annorlunda, oförutsägbara
rim. Nytänkande, mysigt,
Mysing!
2013-03-21

    ej medlem längre
Lustiga krumelurer!
2013-03-21

  ULJO
Trevliga rim att ta del av
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing