Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur min diktsamling Jordskepp.


Bostadsrätt och fel




Bostadsrätt och fel
nedanför balkongen ligger en halväten Plopp
en tjutande brandbil kör förbi
bakom röd plåt sitter snaggade män som styvnar av att nästan bränna sig
tur att sådant finns
de soldyrkande mammorna i parken blir allt sprödare
det står Kevin eller Tindra på barnvagnarnas nummerplåtar
jag vrider på huvudet
inte en skandinavisk skrattgrop i sikte så långt ögat når
allt mänskligt liv
tycks inkorporerat i ministerns hästsvans

*




Fri vers (Prosapoesi) av Pierre Wetter
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-21 10:26



Bookmark and Share


  Annika Persson
och några mammor har av någon okänd anledning bekostat en lyckad provrörsbefruktning...
2013-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Pierre Wetter
Pierre Wetter