Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

 

 

Rusat fram och tillbaka

mellan olydiga hård- och mjuk programvaror

krossat hjärnan för att vinna ett par nollor eller ettor

sett livet flimra förbi meningslöst

 

snackat sönder dagen

för att bevisa sunt förnuft är den bästa vägen

lilla markören blinkar otåligt  på skärmen

allt behöver inte hugga i så seriöst

 

lärt mig konsten att vara nonchalans

för sådana problem som är långt ifrån liv och död

har sett många karikatyrbilder

som fått mig att garva arrogant

 

men den dan  du kommer in i bilden

tagit med dig livets sprudlande färger

vi strider sida vid sida

skrattat och  gråtit tillsammans

 

är det solsken

eller regnbåge som speglas sig  i dina lekfulla ögon

men kaoset har tagit sin hatt och stuckit iväg

lämnat mina trassliga sinnen ifred

 

dolda känslor tinas upp  under solljuset

skuttat omkring

i närheten av dig

din inspiration, min frihet!




Fri vers av Rise Little One
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-21 16:37



Bookmark and Share


  Järnkatten
Tycker om denna text, mycket..
Lekfull och finstämd..
2013-03-22

  ResenärGenomLivet VIP
Lyckliga ord som skuttar omkring...:-))
2013-03-21

  Lars Hedlin
Mycket bra skaldat! Gillar
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One