Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömda rum

 

i de gömda rummen

 

lägger jag min själ, den får vara där i djupaste av sömn

där finns ingenting,  det är tomt, öde och stilla

där lyser ingen sol, ingen måne om natten och alla stjärnor dör

 

i de gömda rummen

 

kan jag vara naken, där behöver jag inget att skyla mig med

jag får vara avskalad och ren utan menande blickar

för ärren jag bär syns egentligen inte

jag kan andas min egna luft, flyga om jag vill som en kråka

ingen ser om jag krashar eller bryter mina ben för

där kan jag läka helt bak och fram

finns inga lås av något slag, inga dörrar som är massiva och tunga

för berget av känslor kan inte öppnas, kan inte sprängas med all

världens dynamit men en kittling vid basen kan få den vibrera så

en liten lucka kan anas.... men endast för den som äger hjärtats ögon

 

i de gömda rummen 

 

behövs det verkligen dekoreras

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 277 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-03-21 18:32



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Helt underbar!
Kommer att bli sån där "Utvald
text" med 9563 läsningar inom
kort!
2013-03-22

  Pärlemor
Sorglig fast vackert frigörande på samma gång
2013-03-22

    ej medlem längre
Starkt, och tragiskt, om att inte dömmas!
2013-03-22

  Marianne Räf
Oj, vad bra! Påminner mig
om drömlös sömn. Huvudet
vilar på kudden, - men
ingen är där! Anden och
själen har flugit in i gömda rum-
2013-03-21

  SarahLarsson
Jättefin!
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing