Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag är född ...

 

 

Allt som är hel

bygger oftast från små bitar

allt frågor

om varför

har svar på de flesta

allt frågor

om vems felet var

betyder bara skilda vägar

just nu skriver jag denna korta dikt till dig

snälla ryck inte bort din hand från min

du vet jasminte trivs bäst

då det får stanna kvar i kannan

gråt inte

efter natten kommer dagen

låt oss segla iväg

låt oss blicka mot horisonten...


 

 

 






Fri vers av Rise Little One
Läst 173 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-03-21 22:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av dett djupgående och fina!
2013-03-26

  Siggesdotter
En finstämd hälsning som avsked till en käresta...
2013-03-23

  Suzy med punkterna
Ord som känns...mer än ord.
Du har en alldeles speciell förmåga att skriva dig in.
2013-03-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Trösterika ord...fint slrivet
2013-03-22

  Lars Hedlin
ord som rör vackert inom.....
2013-03-22

    ej medlem längre
Enkel..djup och vacker !!!
2013-03-21

    ej medlem längre
Varma sköna ord.
2013-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint..."efter natten kommer dagen"...skönt att veta...
2013-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One