Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Negative photograph unfolded by life

Life is an adventure in many ways
Even darkness thrue light has some forgotten memorable days




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 278 gånger
Publicerad 2013-03-22 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi