Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

magma

 

magmans hetta

lever rövare

med mitt inre

så till den milda

grad att jag snart

kokar över i

glödande

extas

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-22 14:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"glödande
extas"
Hoppfullt slut på en sådan laddning!
2013-03-23

  Marianne Räf
Låter som en vild
magdans. Förstår
dig; vissa saker,
här och nu, är såå
frustrerande!!!!
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing