Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagdrömmar så klart!

 

 

Jorden snurrar runt som ingenting har hänt

magnetiska lagen kör sin race och ingen lämnas oberörd

den vänstra hjärnhalvan jublar över sin analytiska förmåga

men 5 minuter rast räcker långt för den högra hjärnhalvan

att fånga drömmar

 

Du lämnar ett hopvikt papper på mina slarviga anteckningar

ditt mystiska Mona – Lisa leende påklistrat

själarna är så nära så de kan nästan nudda varandra

trots minus 15 grader ute upplever jag som hetta

 

Min instinkt säger mig

"Det är dags att rymma!"

men dina kärleksfulla blickar håller mig fast i ett järngrepp

kan varken röra på mig eller prata

jag stammar istället

när jag hör din fråga

”Skall du följa med mig till salsa?”




Fri vers av Rise Little One
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-03-22 17:08



Bookmark and Share


  Destino
härligt...
2013-03-23

  Lars Hedlin
Vackra fina drömmar ;)
2013-03-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vad vore livet utan dagdrömmar...
2013-03-22

  Suzy med punkterna
Lagom mystik och jag kom på mig själv med att le.
2013-03-22

  Ninananonia VIP
Härliga dagdrömmar :)
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One