Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN KNEPIG SAK

 

 

Nog är väl det en konstig sak

att hur man än sig vänder

med ändan inget händer

utan fortfarande är kvar där bak




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-22 17:15

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Om ej om i vägen vore
kossorna i luften fore
vi är inga änglar vi
må vi som mänskor här förbli

2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson