Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från Deviantart.com


Det vackra gräset

 

 

behagliga gröna nyanser

mjuka milda toner

eleganta stil trots hårda asfalten

står upp för sig själv

tålmodiga under regnet

starka som fjällen

släpper loss sina inre krafter i naturen

oändligt

med eller utan mänsklig inblandning. 




Fri vers av Rise Little One
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-27 12:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja visst är det vackert...så fint skrivet
2013-03-28

  Lars Hedlin
Livsgivande och vackert :)
2013-03-28

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker mycket om din milda och ömsinta text...
2013-03-27

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fina ord om den starka och späda gräset! Vacker bild:)
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One