Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lekfullt

I bundna ord mot gommen
Slickar jag mina läppar
Formar munnen efter dig
Lägger tungan runt
Lirkar
Leker
Stålsätter mitt inre
Vågar
Ger
Blickarna är låsta i varandras
Natten är en början
Morgonen en fortsättning




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-22 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag önska du skrev detta till mig :)
2013-04-04

  Lars Hedlin
Wow hetta och passion! ;)
2013-03-23

    ej medlem längre
Underbar!!! Skickligt fångad passion
2013-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP