Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://browse.deviantart.com/art/By-the-sea-247211906


Din närvaro

 

Du kommer

inte ofta

men du kommer

stannat kvar en stund

vid min sida

väntat tålmodigt

till mina salta tårar sjunkit ner i sitt eget hav

du viskar som varma sommarvindar

"imorgon kommer en ny dag"

och smekt min själ varsamt med dina ömma blickar ...

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-25 17:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt och vackert ;)
2013-03-26

  Destino
Underbart
2013-03-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket vackert...att känna den närvaron är trösterikt...
2013-03-25

    ej medlem längre
Du skriver så vackert...!
2013-03-25

    Ken Cassel
Vackert, Thu :))
2013-03-25

  Ninananonia VIP
Så fin :) älskar din bild..
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Kanske alltid finns där...du märker det bara när det behövs...
2013-03-25

    ej medlem längre
Vacker dikt.
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One