Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliver närmre


med dig blir verkligheten riktig
i det nära andetagets kraft
verkligheten som den är och alltid borde varit
och jag är allt det jag en gång föddes till
lite till och mycket mer
och i det kliver jag ännu ett steg närmre dig




Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-03-23 11:49



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Fin dialog, den andras närvaro förnimbar i texten ;)
2013-03-26

  Ninananonia VIP
Vackert om det närmre
2013-03-23

  Nanna X
just så ska kärleken vara
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP