Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Relevans

Jag må kanske inte vara så som du vill att jag ska vara
Men det gör inget så länge jag är mig själv och du likaså




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-23 15:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Just så....självrespekt.
2013-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi