Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets flöde

 

 

Mer än en gång vänder jag tillbaka

där du finns,

mitt käraste hav

det är både ödsligt och kyligt mitt i natten

men jag hör dina djupa andetag 

du sjunger en sång som ligger varmt i mitt hjärta

här alldeles intill dig

börjar jag samla in skärvor av vardagslycka

vågorna sveper om mitt väsen

berättat om ett liv utan sorg

de undrat:

vilka dofter har dina dikter?

vilka färger uppstår i mig när jag läser dem?

 

Stjärnorna kan bara lysa när det är mörkt

ljus och skugga skiftas

som glädje och sorg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 160 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-25 12:19



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
kärleken är evig nära havet, i ljudet av vågor!
2013-03-25

  Destino
En av dina bästa!
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Varsamma ord...underbara att läsa, men meningen "Stjärnorna kan bara lysa när det är mörkt" stal mitt hjärta...
2013-03-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Väldigt vackert skrivet! Gillar vemodet i dina frågor...
2013-03-25

    Max Poisé
Mycket bra skriftat. Detta finns mycket djup i ! Gillar dina frågor speciellt!
2013-03-25

  Lars Hedlin
Så vackert skrivet APPLÅD! :)
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One