Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LURAD

Solen

lurade mej i dag

 

Den talade inte om

att den hade sällskap

av kallblåsten

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-25 13:10



Bookmark and Share


  ULJO
Den är lurig den där väderleken
2013-03-25

    maija tuori

;)
2013-03-25

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...trevlig och kul text...men sann också...
2013-03-25

  Yrre VIP
nej, luringen där! :) stillsam, fyndig text detta!
2013-03-25

  Angel of love
Fantastiska texter du förmedlar!
Här var det ganska skönt..
2013-03-25

  Mona Nordkvist VIP
Jag ler...
2013-03-25

  Lars Hedlin
mm ja men solen är här iallafall.
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP