Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappad kontroll

Jag avskyr när sånt här händer
du vet,
man är iskall
alltid iskall
tills man smälter
för ingenting

jag var stenhård
kontrollerad
tagen samman
slagen in

sammanfogad
balanserad
alltid redo
bara min

men att snubbla
in i något
som bara råkar
vara du

kan förleda
även någon
som varit iskall
fram tills nu




Bunden vers (Rim) av Maygrove
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-25 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maygrove