Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

olycklig kärlek

Du är så fel för mig men jag vill ändå ha mer av dig

jag hatar att känna så här, när du inget får veta lär

Jag är så jävla kär och det på mitt hjärta djupt skär

För du känner inte för mig samma sak, sanningen här är rak

Jag är trött på att drömma om dig när jag egentligen bara borde glömma dig

Jag kan aldrig gilla någon annan, du har fastnat innanför pannan

Det gör så ont att för ingen kunna berätta om dig, för då kommer en annan del fram om mig

Folk undrar varför jag aldrig intresserar mig för nån, de vet inte att jag bara vill till dig på språng




Fri vers av youwantbeliveitsme
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-02-24 17:19



Bookmark and Share


  mb74
bra,jag tycker kör på,du har inget att förlora.
ärlighet kommer man längst med här i livet:)
föresten en mycket fin kärleksförklaring även om den är olycklig:)
2006-02-24

  Jessi
Det där med olycklig kärlek gör jäkligt ont. Men försök att inte gå ner dig...gör man det så vaknar man typ 15 år senare, som jag gjort, och har gett bort halva sitt liv...
2006-02-24

    vingklippt
fiin dikt om din olyckliga kärlek.. jag känner igen mig!
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

youwantbeliveitsme
youwantbeliveitsme