Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns karma?


vet inte längre

Du fick mig att känna mig så ful, som om jag blivit slagen alldeles gul

Du behövde inte göra mig extra trasig, min själ är redan helt knasig

Det gjorde inte så ont på utsidan av mig, men min insida träffades hårdast av dig

När vi pratade om allt det jobbiga idag, så förstod jag att allt de sa, det var om sånna som ja

Allt har varit så jobbigt och är det forfarande nu, när ska mitt liv äntligen börja, säg mig du?

Jag vet inte vad lycklig är, för mig har allt blivit helt sär

Jag lever bara för min dröm och när jag helt anser att den är falsk går jag helst till sömn

Alla har sårat mig så mycket, raderat hjärtat mitt stycke för stycke




Fri vers av youwantbeliveitsme
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-03-16 19:17



Bookmark and Share


  mb74
aj aj det låter som om du inte har haft det så roligt sista tiden ,bra skrivet,
det blir nog bra ska du se,sträck på dig :)snart är våren här:)
2006-03-17
  > Nästa text
< Föregående

youwantbeliveitsme
youwantbeliveitsme