Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bra ljus

 

inbäddad i mörkrets

mjuka fluffiga filt

behagligt vilande emot

världens alla kuddar

 

njuter av livets bok

under månets sken

 

och läslampans förstås

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-27 18:10



Bookmark and Share


  SarahLarsson
Underbar dikt om något jag älskar.
2013-04-04

    ej medlem längre
"och läslampans förstås"
Just den frasen skapar ... mysigheten!
2013-03-30

  Marianne Räf
Gött å läsa dina dikter.
Denna, inget undantag.
Du skriver himla bra!
Bra ljus - bra dikt!
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing