Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft


Blandar ängens blommor

med timotej och råg

njuter doften av huggen säd.

pryder bordet på nystruken duk.





Går barfota på köksgolvets gräs.


förnimmer


minns.










Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-26 09:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga minnen...
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP