Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gret

Det sista ordet
har trasslat sig ur
mina fingrar

Gret

skrevs av en slump
så upphörde tankarna
ingen fortsättning följde
till och med namnet
slocknade

inte ens något sötsug
här är bara tråkigheter

när jag ser efter
min spegelbild
finns ingenting

endast stumhet

Gret

är det tillstånd som äter oss
som äter människorna
de är fritt byte nu
överallt i länderna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-26 23:12



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Tungt stopp. Greta, ensam utan Hans, till och med utan godis och -a. Det är inte Gret som äter av häxans godishus, utan Gret är tillståndet som äter människan... obehagligt och starkt. Jag associerar också till engelskans "regret".
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP