Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://thefoxandtheraven.deviantart.com/art/Pictures-and-Conversations-361534801


Stanna tid och rum

 

 

Stanna tid omedelbart!

frys in värdefulla stunder

om än ett ögonblick

låt vindarna bläddra igenom vår saga

som vi skrivit ihop

vilka sidor är vi nu?

den separata scenen,

återföreningen,

eller dödliga punkten?

Livet är som en pågående drama

glöm inte att ta med dig näsdukar

vet aldrig när vi behöver gråta

det är skönt ibland att låta tårar falla

det eggar gåtfulla tankar inom dig

bleka och nakna är vi alltid

 inför starka solljus

vi vänjer oss vid ju

så stanna tid nu

låt vi leva in

njuta av

rätta till

åtminstone för att stilla sinnen.




Fri vers av Rise Little One
Läst 228 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-26 17:32



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
ja, tiden är allt eller inget, vilket vi bestämmer oss för. Går vi i samma takt som den, i samma slag av pendeln, lär vi inte märka den mer än som förstärkta hjärtslag. Så tänker jag när jag läser din gåtfulla, hoppfulla text.
2013-03-27

  Lars Hedlin
Mästerligt skriven..APPLÅD...;)
2013-03-27

  Destino
Oj oj så bra skrivet,
Väcker massa tankar
Gillar mycket
Du är en super poet.
2013-03-26

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Väldig vacker och tänkvärd text...visst "livet är som en pågående drama"
2013-03-26

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, livet är som en teater...det gäller att veta vilken roll man spelar...
2013-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One