Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frimärket är slickat men brevet är försvunnet

Problemet
går inte
att identifiera
det är utan pass
utan nål i en höstack
utanför ficklampans
brinnande ljus

Det kryper
upp längs
ryggraden
även på
dom som är
ryggradslösa

Det är disney on
melted ice
gitarrsolo utan
strängar
håkan hellström med
klanderfri röst

Vad är problemet
konstigare frågor
har varit utan svar




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-26 20:54



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Jo, många frågor får aldrig några svar och bäst är nog det.
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan