Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägsökning

Mörklagda vägar;
ljusglimt ligger i längtan

- blicken letar runt

hoppas snart finna strimman
att följa mot upplyst stig




Bunden vers (Tanka) av Lena K Nilsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-27 11:18



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vacker tanka! Tycker särskilt om
andra raden innehållsmässigt men
också för ljudkombinationerna.
2013-03-28

  Elina Vacker
Väldigt fin text. Tycker om kopplingen mellan längtans ljusglimt och "strimman" att följa. Ljuset leder oss...

Elina
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP