Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar


27mar13

Förnuftet är känslans och fantasins slav men tror att den är deras herre. 

Utan känsla har förnuftet ingen riktning.

Är sociala medier den fjärde statsmakten? Nej, det är den första reella folkmakten. Eller...?




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2013-03-27 18:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själv har jag hört mycket om osociala medier de senaste åren. Att sitta för sig själv och dribbla med en dator eller mobil av något slag och om man blir störd verkligen beter sig om man vore störd redan innan.
2013-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP