Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Rhône och Arve floder i Geneve, Schweiz.


Envis

 

 

ingen kompromiss

vid magiska mynningen

möter Rhône och Arve floder sitt bestämda öde 

att gå in i varandra

är helt otänkbart

var och en håller fast vid sin ståndpunkt

harmonisk oas ändå på ett udda sätt

ur mänsklig synpunkt.




Fri vers av Rise Little One
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-29 09:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En helhet som möts..trots olikheter...
2013-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Din text kan överföras på mycket annat...riktigt läckert...häftig bild också...
2013-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One