Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt att drömma


Det är skönt att drömma

att vara svävande viktlös

där ute bland vindarna

maktlystna vindar utan gränser

vindar som patrulerar

i stormig uniform

bland träden som suckar

vill va jordnära

behålla rötterna i jorden

____________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-29 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén