Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just be you

 

 

 

sanden darrar av glädje när du stormar in

sammansmältning börjar på nytt

älskar att se ditt fascinerande ansikte

att hålla om dig

och känner

att livet strömmar varmt

nu!

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 09:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina ord föder känslor att läsa.
2013-03-30

  Lars Hedlin
Härligt ;)
2013-03-30

    ej medlem längre
underbart!
2013-03-30

  ResenärGenomLivet VIP
Vilken härlig känsla...
2013-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One