Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre våningar upp


Luftaen med klara bilder

tre våningar upp

där himlen syns

inga frakturer av trängsel

inget virus av tid

inget iver

ingen vågskål

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-30 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén