Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Genoa ligger i Italien för de som inte vet det.


Från mitt fönster i Genua

Sjörövarstad
Mer hundar med sina ägare
än barnfamiljer med sina barnvagnar
Kullerstensgator
Mystik
Köper man en muffins på ett café
så ingår en Espresso
Akvariemuseum vid hamnen
Smala gränder
Från mitt fönster den regniga dagen
i staden så såg jag fem stycken
vandrande färgglada
paraplyer
i rad

En kär ungdomsvän till min kära bor här





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-30 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP