Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://tinmung.net/CuocSongMuonMau/2012/11/Dieu-khac-tren-bi-ngo.htm


Det jag drömmer om

 

 

Stannar kvar

befriat mina tankar,

drömmar ...

 

... i ett magnifikt hus som detta

ser jag dig och mig leva

vid det lilla fönstret

njuter vi av varandra

då och då

blickar vi utåt

till en värld som vi hittills skapat ...

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 220 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-31 16:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.
2013-03-31

  Lars Hedlin
Låter härligt ;)
2013-03-31

  Destino
underbar bild, underbar text...
2013-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One