Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sådan karaktär

 

 

Omöjligt

men försöker ändå att finna någon stig

där möjligheten får en chans att mötas sin motståndare på halva vägen

det värdefullaste syftet

är inte dödliga titeln

utan förmågan att se bortom omöjligheten

uppfinner sin egen jämvikt.




Fri vers av Rise Little One
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-04-01 00:01



Bookmark and Share


  Siggesdotter
En stark dikt om hopp och genuin omtimism - om att aldrig ge upp!
2013-04-02

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint att kunna se bortom omöjligheten...det behöver vi alla lära oss...
2013-04-01

    ej medlem längre
Starkt
balanserad
- insikt.
2013-04-01

  Lars Hedlin
Bra att försöka hitta vägen hela tiden i både med och motgång....
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One