Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrev ngt kort


lite ord

tårar

sårad

i hjärtat

besviken

bitter

skriker



inte



,kom tillbaka till den gamla dagen

ska jag vända mig om

ska jag forsetta framåt

negativa saker runt om mig. ska jag lyssna på min mag
känsla eller mina tankar



hjärnan snurrar........jag hör mig själv tänka ....




Fri vers (Fri form) av Dance
Läst 172 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-01 00:58



Bookmark and Share


  klara holm
dance du har gjort förvirring vackert :D
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Dance
Dance