Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ord

Svåra tider ,tårar rinner mitt hjärta lider
Stum och dum ..




Fri vers av Dance
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-26 23:11



Bookmark and Share


  aol
så som man kan känna sej,
2014-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Dance
Dance