Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gav upp allt för att få fred i livet


Gå ifrån

Hur SKA jag kunna tro hur ska jag kunna lita
Efter allt ont du har gjort.

FÖRLÅT jag men det bästa vägen är att gå utan att du ska skada oss mera .
Din son är 6 år och har sett och hört mycket han förtjänar inte en sån ond människa runtom han han . Du går du kommer du leker med hans känslor
Han har ett hjärta ett litet hjärta
Vad är du för en pappa vad är du för en människa
Har du ett hjärta! Älskar du ditt barn
Varför gör du så ..
Många frågor har man .
Men jag valde en annan väg för att du ska sluta och såra och leka med hans lilla hjärta.
Du ska inte skada oss mera för vi är fria





Fri vers av Dance
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-09 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dance
Dance