Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje morgon ...

Varje morgon när jag vaknar
och känner att Du andas ...

jag behöver inget mer,
ty då bäddas själen in ... 

i lugnet som Du ger.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-01 09:09



Bookmark and Share


  O-megalomys
Dikten i sig själv skänker ett lugn till läsaren. Vacker och söt!
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP