Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kungens dans

ta mig

kasta mig

för hundarna

är hungriga

 

vikingar av

världen kommer

ta striden

jag famnar mitt öde

där livets regel

är tumme ned

 

min vän

dina ögon

jag mot

döden ler

 

lämnar vägen

för himlen jag ser

 

dansar med kungen

i grottans gap

eldar  sinnet

 

surrealistens drömmar

är hjärtats tomrum

fångad av en kula

 

bränd av solen

renande morgondagg

för att möta natten

när dagen gått förbi

 

marans ritt

 för

kungens dans

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av mysing
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-04-01 16:18



Bookmark and Share


  SarahLarsson
Jättebra skrivet, jag fastnade på en gång. Du har fått ihop orden så bra.
2013-04-04

    ej medlem längre
"surrealistens drömmar"
Låter som det är du - med taktpinnen! :)
2013-04-03

    Dan Myrbeck
Gillar bäst allitterationerna i
början och formuleringen

"surrealistens drömmar

är hjärtats tomrum"
2013-04-02

  Marianne Räf
Å, så bra! En häftig dikt!
Du har klart: Ådra!
2013-04-01
  > Nästa text
< Föregående

mysing
mysing