Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det räcker mer än väl med ett enkelt köksbord, om viljan finns.


Ögonmöte


Ögonmöte

tyst samförstånd

köksbordet kan berätta

om förtroliga samtal

om konsten att kunna lyssna

förmågan att glömma sig själv

att gå upp i en annan.

Att utvecklas och leva i varandra.

att få tillhöra

få dela

få ge

få ta emot.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-02 13:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fina tankar...
2013-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP